A mestergyilkos film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A mestergyilkos című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Arthur Bishop profi bérgyilkos, aki szigorú szabályok szerint él, és mindig tiszta munkát végez a célpontok likvidálása során. A munkája professzionális tökéletességet kíván, és azt, hogy érzelmileg maximálisan függetleníteni tudja magát; Bishop pont ezen képességek miatt számít a legjobbnak szakmájában. Amikor azonban megölik Harryt , Bishop mentorát, és egyben jó barátját, Bishop nem tudja szétválasztani a munkáját és az érzelmeit. Saját magának szabja meg a következő feladatot: meg kell találja azokat, akik Harry haláláért felelnek. A küldetés tovább bonyolódik, amikor Harry bosszút forraló fia, Steve is feltűnik, hogy elsajátítsa Bishop szakmájának fortélyait.

Eredeti cím: The Mechanic
Kategória: Akció Thriller Bűnügyi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2011-01-13 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/27582
http://www.imdb.com/title/tt0472399

Egyéb adat
Költségvetés: 40000000
Népszerűsége: 21.313
Produkciós irodák: Scared Productions
CBS Films
Millennium Films
Nu Image
Winkler Films

Ezek is érdekelhetnek
Mátrix - Újratöltve
007 - Az aranypisztolyos férfi
Bácsi
Rendőrsztori
Véres hármas
DOA - Élve vagy halva
Elhárítók
Zöld darázs
Kung Fu Panda 3.
Sokkal több mint testőrÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A mestergyilkos című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával