A megtisztulás éjszakája: Anarchia film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A megtisztulás éjszakája: Anarchia című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Amerika Új Alapító Atyái meghívnak téged az éves Megtisztulás ünnepére. Ezen az éjszakán minden bűn törvényessé válik 12 órára. Míg az előző rész, A bűn éjszakája egy család sorsát követte nyomon a Megtisztulás végzetes éjszakáján, az anarchia éjszakája egy csapat véletlenül összeverődött ember viszontagságainak krónikája a bűn éjszakáján a pokollá változott városban, ahol minden sarkon újabb veszély, és újabb fordulat leselkedik.

Eredeti cím: The Purge: Anarchy
Kategória: Horror Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2014-07-17 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/238636
http://www.imdb.com/title/tt2975578

Egyéb adat
Költségvetés: 9000000
Népszerűsége: 68.111
Produkciós irodák: Universal Pictures
Why Not Productions
Platinum Dunes
Blumhouse Productions
5150 Action

Ezek is érdekelhetnek
Az emberi százlábú 2
Cherry Falls
A halál napja
Köpök a sírodra 3: Enyém a bosszú
No One Lives
Péntek 13. - IX. rész: Jason pokolra jut
A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet
A védelmező 2.
Blitz
Sebzett csalogányÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A megtisztulás éjszakája: Anarchia című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával