A láthatatlan ember film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A láthatatlan ember című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Cecilia Kass egy erőszakos kapcsolatban vergődik egy gazdag és briliáns tudóssal, de egyszer csak úgy dönt, hogy megszökik és elrejtőzik. Tervében segítségére van a nővére, egy gyerekkori barát és annak lánya. Amikor erőszakos exe öngyilkosságot követ el, és hatalmas vagyonának egy jelentős részét feleségére hagyja, Cecilia arra gyanakszik, hogy férje halála csak színjáték volt. Amikor az események sora halálos fordulatot vesz, Cecilia elméje kezd megbomlani, miközben kétségbeesetten próbálja bizonyítani, hogy kísérti őt valaki, akit senki sem lát..

Eredeti cím: The Invisible Man
Kategória: Thriller Sci-Fi Horror
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2020-02-26 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/570670
http://www.imdb.com/title/tt1051906

Egyéb adat
Költségvetés: 7000000
Népszerűsége: 104.689
Produkciós irodák: Blumhouse Productions
Universal Pictures
Goalpost Pictures
Nervous Tick
Screen Australia

Ezek is érdekelhetnek
Willard
Válogatott gyilkosok
22 lövés
Shaft
Halálos ítélet
A megtisztulás éjszakája: Anarchia
Az idegen
Carrie
BOsszúvágy
Az erdei fantomÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A láthatatlan ember című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával