A lány a vonaton film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A lány a vonaton című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Rachel Watson egy elvált nő, aki londoni munkahelyére tartva minden nap elhalad egykori háza mellett, ahol most korábbi férje és annak új családja él. A nő próbálja elterelni a figyelmét a fájdalomról, és figyelmes lesz egy párra, Meganre és Scott Hipwellre, akik mindössze néhány házzal laknak arrébb. Rachel képzeletében mintaszerű életet, és a tökéletes család képét álmodja meg számukra, azonban egyik nap egy olyan sokkoló esemény szemtanúja lesz, mely dühvel tölti el. Másnak iszonyú fejfájással ébred, teste tele van sebekkel és zúzódásokkal, de semmire sem emlékszik az előző éjszaka eseményeiből. Úgy érzi, valami rettenetes dolog történt. A hírekből megtudja, hogy Megan Hipwell eltűnt. Rachel nyomozni kezd az ügyben, hogy fény derüljön Megan hollétére, és a titokzatos éjszaka eseményeire.

Eredeti cím: The Girl on the Train
Kategória: Bűnügyi Dráma Rejtély Romantikus Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2016-10-05 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/346685
http://www.imdb.com/title/tt3631112

Egyéb adat
Költségvetés: 45000000
Népszerűsége: 9.002586
Produkciós irodák: Reliance Entertainment
DreamWorks
Marc Platt ProductionsEzek is érdekelhetnek
Az
A Bourne-rejtély
Mementó
Az útvesztő
Holtodiglan
Tomb Raider
A párizsi vonat
Inferno
Gyilkosság az Orient expresszen
LavenderÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A lány a vonaton című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2018

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával