A küzdelem útja (Félelem nélkül) film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A küzdelem útja (Félelem nélkül) című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A kis Yuanjia apja, a híres harcművész nyomdokaiba kíván lépni, és már korán elsajátítja apja titkos fogásait. A korán megszerzett készség azonban elbizakodottá, arrogánssá teszi a fiút, aki mindig újabb kihívásokat, és győzelmeket keres. Hírneve egyre nő és évek múlva már nemcsak az iskolaudvar harcterén arat sikereket, hanem országos tekintélyt vív ki magának. A később tanítványokat is irányító Huo aztán párviadalra hív egy másik mestert, akit a véres küzdelem során meggyilkol. A büszke bajnok nem sokáig örülhet győzelmének.

Eredeti cím: 霍元甲
Kategória: Dráma Akció
Eredeti nyelv: zh

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2006-01-26 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/7549
http://www.imdb.com/title/tt0446059

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 22.496
Produkciós irodák: China Film Group Corporation
Beijing Film Studio
China Film Co-Production Corporation
Hero China International
Wide River Investments

Ezek is érdekelhetnek
A sárkány útja
A sárkány közbelép
A Shaolin 36 próbatétele
Kung Fu Panda
A pofonok földje
Harry és Sally
Tomboló ököl
Kung Fu Panda 3.
Üsd, vágd, focizzál! (Shaolin foci)
BácsiÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A küzdelem útja (Félelem nélkül) című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával