Könyvelő a pácban film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Könyvelő a pácban című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Hollis Figg, az együgyű könyvelő kivételes szerencsében részesül: a városházára érkező új komputer miatt négy könyvelő közül három fölöslegessé válik, és ő az egyetlen, aki maradhat. Ám azt még nem tudja, hogy nem véletlenül ő a kiválasztott... A város nagyura, Mister Saunders ugyanis úgy látja, hogy Figg ügyetlenkedése jelenti a legkevesebb veszélyt a városvezetés korrupciós tevékenységére.

Eredeti cím: How To Frame A Figg
Kategória: Vígjáték Családi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1971-02-01 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/44157
http://www.imdb.com/title/tt0067219

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 1.0006
Produkciós irodák: Universal Pictures

Ezek is érdekelhetnek

Értesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Könyvelő a pácban című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2018

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával