A kis kedvencek titkos élete film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A kis kedvencek titkos élete című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Max, a házikedvenc pudli élete fenekestül felfordul, amikor gazdija hazahoz egy Duke nevű keverékkutyát. Minden ellentétüket félreteszik azonban, amikor rájönnek, hogy egy Hógolyó nevű cuki fehér nyuszi hadsereget készül toborozni a sorsára hagyott háziállatokból, hogy bosszút álljon a boldog, családban élő társaikon és azok gazdáin.

Eredeti cím: The Secret Life of Pets
Kategória: Kaland Vígjáték Animációs
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2016-06-18 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/328111
http://www.imdb.com/title/tt2709768

Egyéb adat
Költségvetés: 75000000
Népszerűsége: 6.785901
Produkciós irodák: Universal Pictures
Fuji Television Network
Dentsu
Illumination Entertainment


Ezek is érdekelhetnek
Babe
Kiki - A boszorkányfutár
Susi és Tekergő
Rio
Kutyám, Jerry Lee
Balto
A róka és a kutya
Megan Leavey
Rock csont
Pom Poko - A tanukik birodalmaÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A kis kedvencek titkos élete című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2018

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával