A kis kedvencek titkos élete film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A kis kedvencek titkos élete című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Max, a házikedvenc pudli élete fenekestül felfordul, amikor gazdija hazahoz egy Duke nevű keverékkutyát. Minden ellentétüket félreteszik azonban, amikor rájönnek, hogy egy Hógolyó nevű cuki fehér nyuszi hadsereget készül toborozni a sorsára hagyott háziállatokból, hogy bosszút álljon a boldog, családban élő társaikon és azok gazdáin.

Eredeti cím: The Secret Life of Pets
Kategória: Kaland Animációs Vígjáték Családi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2016-06-18 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/328111
http://www.imdb.com/title/tt2709768

Egyéb adat
Költségvetés: 75000000
Népszerűsége: 343.722825
Produkciós irodák: Universal Pictures
Dentsu
Illumination EntertainmentEzek is érdekelhetnek
Rio
A róka és a kutya
Salt ügynök
Merci mon chien
Vuk
Bingo kutya
Himalájai karácsony
My Dog Tulip
The Underdog
Tierische LiebeÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A kis kedvencek titkos élete című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2017

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával