A kaptár: Vendetta film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A kaptár: Vendetta című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Chris Redfield, a BSAA rangos tisztje Leon S. Kennedy és Prof. Rebecca Chambers segítségére szorul az Alexander Institute of Biotechnology-tól. Együtt meg kell állítaniuk egy mániákus őrültet, aki bosszúból halálos vírust akar elszabadítni New Yorkban..

Eredeti cím: バイオハザード ヴェンデッタ
Kategória: Horror Kaland Rejtély Animációs Akció
Eredeti nyelv: ja

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2017-05-27 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/400136
http://www.imdb.com/title/tt5776208

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 45.988
Produkciós irodák: KADOKAWA
CAPCOM
Stage 6 Films
Marza Animation Planet


Ezek is érdekelhetnek
A kaptár: Kárhozat
劇場版「鬼滅の刃」無限列車編
劇場版メイドインアビス 深き魂の黎明
I Am a Hero
Kocka
Járvány
Z világháború
Silent Hill - A halott város
28 nappal később
A mobilÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A kaptár: Vendetta című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával