A kaptár: Kárhozat film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A kaptár: Kárhozat című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Az Egyesült Államok különleges ügynöke, Leon S. Kennedy egy kis kelet-európai országba indul bevetésre. Feladata, hogy kiderítse, valóban bioorganikus fegyvereket használnak-e a helyi háborúban. Jól dolgozik, főnökei váratlanul mégis hazarendelik. Az ügynök azonban szembefordul feletteseivel. Fényt akar deríteni az igazságra, és meg akarja akadályozni a történelem talán legpusztítóbb fegyverének bevetését.

Eredeti cím: Biohazard: Damnation
Kategória: Animációs Horror Akció
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2012-09-25 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/133121
http://www.imdb.com/title/tt1753496

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 32.982
Produkciós irodák: Digital Frontier
Sony Pictures
CAPCOMEzek is érdekelhetnek
Kaptár: Bioterror
Silent Hill - A halott város
ベルセルク 黄金時代篇I 覇王の卵
A kaptár: Vendetta
I Am a Hero
Páncélba zárt szellem
A kaptár 2. - Apokalipszis
A kaptár
Dragon Ball Z Special 2 - Ellenszegülés a kétségbeesésnek!
『進撃の巨人』〜クロニクル〜Értesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A kaptár: Kárhozat című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával