A hihetetlen család 2. film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A hihetetlen család 2. című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Mindenki kedvenc szuperhős családja visszatér, a középpontban azonban ezúttal Helen áll, aki Bobot Violettel és Dash-sel magára hagyja, hogy a normális élet napi hőstetteivel megbirkózzanak. A változás elég kemény mindenki számára, főleg, mivel a család továbbra sincs teljesen tisztában a Jack-Jack ébredező szupererejével. Amikor egy új gonosz egy briliáns és veszélyes tervet eszel ki, a család kénytelen lesz megtanulni együttműködni Frozoneékkal, amivel jóval nehezebbnek bizonyul a vártnál.

Eredeti cím: Incredibles 2
Kategória: Akció Kaland Animációs Családi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2018-06-14 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/260513
http://www.imdb.com/title/tt3606756

Egyéb adat
Költségvetés: 200000000
Népszerűsége: 63.617
Produkciós irodák: Walt Disney Pictures
Pixar
Ezek is érdekelhetnek
Batman: Gyilkos tréfa
Az Igazság Ligája: Az új küldetés
Zöld Lámpás: Smaragd Lovagok
A Csodanő
Az Igazság ligája: Két földi válság
Astro Boy
Zöld Lámpás
Superman
Superman 3.
Superman 2.Értesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A hihetetlen család 2. című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával