A hét pszichopata és a Si-cu film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A hét pszichopata és a Si-cu című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Marty (Colin Farrell) "A hét pszichopata" című forgatókönyve befejezésével küszködik. Billy (Sam Rockwell) a legjobb barátja, munkanélküli színész és részidős kutyatolvaj, aki mindenáron segíteni akar a cimborájának. Hans (Christopher Walken) Billy vallásos bűntársa, akinek erőszakos múlt van a háta mögött. Charlie (Woody Harrelson) a pszichopata gengszter, akinek hőn szeretett kutyáját Billy és Hans ellopja. Charlie kiszámíthatatlan, hihetetlenül erőszakos, és egy pillanatig sem habozik megölni bárkit, akinek köze lehet a rabláshoz. Marty most aztán megkapja mindazt a figyelmet és ihletet, amire szüksége van, de kérdés, hogy vajon életben marad-e addig, amíg befejezheti élete főművét.

Eredeti cím: Seven Psychopaths
Kategória: Vígjáték Bűnügyi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2012-10-12 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/86838
http://www.imdb.com/title/tt1931533

Egyéb adat
Költségvetés: 15000000
Népszerűsége: 13.355
Produkciós irodák: CBS Films
British Film Institute
Blueprint Pictures
Film4 Productions
HanWay Films

Ezek is érdekelhetnek
Holtbiztos tipp
Kamuzsaruk
Torta
Szexi dög
Szemtől szemben
Collateral - A halál záloga
A halál napja
Büntető ököl
Az utca királyai
A szerelem tengereÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A hét pszichopata és a Si-cu című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával