A gyávaság tollai film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A gyávaság tollai című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Az 1890-es években játszódik a történet Szudánban, Afrika egyik legnagyobb angol gyarmatán. Öt fiatal elit tiszt éli unalmas napjait egy vidéki helyőrségben. Egy napon parancsot kapnak: erősítésként hét napon belül Kartúmba kell érniük az ostromolt brit parancsnokság védelmére. Az öt tiszt közül négyen örülnek, hogy végre harcolhatnak. Harry (Heath Ledger) viszont félti életét és jövőjét. Nemrégen jegyezte el magát Ethne-vel (Kate Hudson), egy nyugalmazott tiszt lányával. Lemond rangjáról és a küldetésről. Nem számít azonban környezete heves reakciójára: barátaitól és szerelmétől négy madártollat kap, amelyek a gyávaságot jelképezik. Leendő apósa is kitagadja. Nincs más hátra, mint közben foglyul ejtett barátait kiszabadítania. Kalandos utakon elindul Kartúmba egy helybéli magányos harcos, Abou Fatma (Djimon Hounsou) segítségével.

Eredeti cím: The Four Feathers
Kategória: Háborús Dráma Romantikus Akció Kaland
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2002-09-08 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/9093
http://www.imdb.com/title/tt0240510

Egyéb adat
Költségvetés: 35000000
Népszerűsége: 12.038
Produkciós irodák: Paramount
Miramax
Jaffilms Inc.
Belhaven Limited
Blinding Edge Pictures

Ezek is érdekelhetnek
A visszatérő
Legyél velem!
Farkasok szövetsége
Halálos ítélet
Bosszúra törve
Néma bosszú
Dunkirk
G.I. Jane
A francia őrszem
Csillagközi invázióÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A gyávaság tollai című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával