A gazdatest film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A gazdatest című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Hee-bong büfét vezet a Han folyó partján családi vállalkozásként. Idősebbik fia, Gang-Du soha fel nem növő, kissé lassú észjárású, negyvenes férfi. Lánya íjászbajnok, a nemzeti csapat tagja, kisebbik fia pedig munkanélküli naplopó. Mindnyájuk szeme fénye Hyun-Seo, Gang-Du kislánya, akit anyja réges-rég szerencsétlen apjával hagyott. Egy nap semmilyen ismert lényre nem hasonlító szörnyeteg emelkedik ki a Han folyó mélyéről, nyomában rettegés és halál jár. A kis Hyun-Seót is magával ragadja és az apa szeme láttára eltűnik vele a habokban. Hee-bong családja legdrágább kincsét veszítette el. Elhatározzák, hogy szembeszállnak a szörnnyel.

Eredeti cím: 괴물
Kategória: Horror Dráma Sci-Fi
Eredeti nyelv: ko

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2006-07-27 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/1255
http://www.imdb.com/title/tt0468492

Egyéb adat
Költségvetés: 11000000
Népszerűsége: 15.412
Produkciós irodák: Chungeorahm Film
Showbox
Ezek is érdekelhetnek
Élősködők
Egy taxisofőr
공동경비구역 JSA
Influenza
Z világháború
Az üldöző
A Fehérfejű hegy
A király nevében
Croodék
A Karib-tenger kalózai: Holtak kincseÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A gazdatest című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával