A fantasztikus Róka úr film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A fantasztikus Róka úr című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Róka úr valaha a legjobb ravaszdi volt a környéken. Ám tizenkét esztendeje boldog, csendes családi életet él. Köszönhetően a rámenős rókaasszonyságnak, akinek megfogadta, hogy messze elkerüli a tyúkketreceket. Mi tagadás, Róka úr élvezi a vidéki életet, a nagy házat, a kölyöknevelést. Ám amikor lehetőség nyílik egy utolsó nagy rablásra, a tisztes családapából előtör a régi szenvedély. A gazdák persze rossz néven veszik, hogy kifosztották őket, és rókavérre szomjaznak. Az állatok azonban összefognak Róka úrral, és együtt veszik fel a harcot az őket kifüstölni szándékozó gazdák ellen.

Eredeti cím: Fantastic Mr. Fox
Kategória: Kaland Animációs Vígjáték Családi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2009-10-23 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/10315
http://www.imdb.com/title/tt0432283

Egyéb adat
Költségvetés: 40000000
Népszerűsége: 15.845
Produkciós irodák: Regency Enterprises
Indian Paintbrush
American Empirical Pictures
20th Century Fox


Ezek is érdekelhetnek
Zootropolis - Állati nagy balhé
Köpök a sírodra 3: Enyém a bosszú
A védelmező 2.
A visszatérő
Londoni csapás
Wallace és Gromit - Az elvetemült veteménylény
Wallace és Gromit - A bolond nadrág
Wallace és Gromit - Vekni és hunyni
Wallace és Gromit - A nagy sajttúra
James és az óriásbarackÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A fantasztikus Róka úr című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával