A dzsungel könyve 2 film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A dzsungel könyve 2 című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Maugli már a faluban él nevelőszüleivel és Shantival, bájos mostohatestvérével. Hiába száz szabály: ő nem hajlandó megtanulni a házirendet, képtelen kiverni a fejéből a Baluval töltött víg és szabad erdei napokat. Egy este Maugli visszaszökik az erdőbe öreg medve barátjához, aki szintén útnak indult, hogy meglátogassa fogadott fiát. A baj csak az, hogy nem a víg mackó az egyetlen, aki emlékszik még az erdő emberlakójára. Sír Kán, a tigris sem felejt könnyen: bosszút szeretne állni egy régi megaláztatásért.

Eredeti cím: The Jungle Book 2
Kategória: Családi Animációs Kaland
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2003-02-07 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/14873
http://www.imdb.com/title/tt0283426

Egyéb adat
Költségvetés: 20000000
Népszerűsége: 15.828
Produkciós irodák: Walt Disney Television Animation

Ezek is érdekelhetnek
A dzsungel könyve
A dzsungel könyve
A dzsungel könyve
Tarzan
Hamupipőke
Aladdin
Rio
A Notre Dame-i toronyőr
Az őserdő hőse
A Cinderella Story: If the Shoe FitsÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A dzsungel könyve 2 című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2018

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával