Mandy – A bosszú kultusza film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Mandy – A bosszú kultusza című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Az Úr 1983. évében járunk, Red Miller és Mandy Bloom egy társadalomból kivonult, remeteként élő pár, akik a szeretetben és békében való létezés legmagasabb szintjére törekszenek. Egy napon azonban egy szadista szektavezető, Jeremiah Sand és kegyetlen bandája tör rájuk a világ mocskától eddig védett búvóhelyükön, ami elindítja Redet a bosszú vérgőzös, a pokol lángjaival szegélyezett, lázálomszerű útján.

Eredeti cím: Mandy
Kategória: Horror Akció Thriller Fantasy
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2018-09-13 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/460885
http://www.imdb.com/title/tt6998518

Egyéb adat
Költségvetés: 6000000
Népszerűsége: 42.676
Produkciós irodák: SpectreVision
XYZ Films
Umedia
Legion M
Piccadilly Pictures

Ezek is érdekelhetnek
A megtisztulás éjszakája: Anarchia
Die Hard - Drágán add az életed!
Rémálom az Elm utcában 7. - Az új rémálom: Freddy feltámad
A védelmező 2.
Válogatott gyilkosok
Mami
A hollywoodi rejtély
Büntető ököl
22 lövés
BOsszúvágyÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Mandy – A bosszú kultusza című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával