A Wall Street pillangói film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A Wall Street pillangói című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Ramona New York egyik legmenőbb sztriptízbárjában dolgozik, ahol a Wall Street-i dúsgazdag bankárok naponta több százezer dollárt költenek el a szexi táncosokra. A táncosok megelégelik, hogy mindenki csak hasznot húz belőlük: Ramona irányításával összefognak, és az évszázad egyik legnagyobb csalását viszik véghez, amihez tehetős ügyfeleik hiszékenységét, és pénzzel teli bankkártyáját használják fel. Az üzlet beindul, a pillangók szárnyalnak, és közben dől a lé. De ahol a kapzsiság felüti a fejét, ott egyre nagyobb az esélye, hogy valaki elkövet egy apró hibát…

Eredeti cím: Hustlers
Kategória: Dráma Vígjáték Bűnügyi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2019-09-12 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/540901
http://www.imdb.com/title/tt5503686

Egyéb adat
Költségvetés: 20000000
Népszerűsége: 29.103
Produkciós irodák: Annapurna Pictures
Gloria Sanchez Productions
STX Entertainment
Nuyorican Productions


Ezek is érdekelhetnek
A csempész
Kánikulai délután
Megtorlás
Tőzsdecápák
Arany
Éjféli cowboy
A svindler
Az utolsó cserkész
Sötét helyek
A kék szobaÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A Wall Street pillangói című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával