A Sötét Igazság Ligája: Apokoliszi háború film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A Sötét Igazság Ligája: Apokoliszi háború című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A Justice League Dark: Apokolips War animációs filmben az Igazság ligája és a Sötét Igazságliga tagjai együtt veszik fel a harcot Apokolips zsarnok istensége, Darkseid ellen. A Földet megsemmisítették, miután Darkseid, az intergalaktikus zsarnok legyőzte az Igazság Ligáját a DC szuperhősök rosszul végrehajtott háborújában. Most a jó megmaradt védelmezőinek - az Igazság Ligájának, az Tini Titánoknak, az Öngyilkos Osztagnak és más válogatott szuperhősöknek - át kell csoportosítaniuk erőiket, új stratégiákat kialakítaniuk és a háborút kell indítaniuk Darkseid ellen, a bolygó és a túlélő lakosok megmentése érdekében.

Eredeti cím: Justice League Dark: Apokolips War
Kategória: Animációs Akció Kaland Fantasy Sci-Fi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2020-05-05 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/618344
http://www.imdb.com/title/tt11079148

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 112.577
Produkciós irodák: Warner Bros. Animation
DC Entertainment
DC ComicsEzek is érdekelhetnek
X-Men: Apokalipszis
Fantasztikus Négyes
Az Igazság Ligája a Tini Titánok ellen
Batman: Az elfajzott
Az Igazság Ligája: Atlantisz trónja
Amerika Kapitány: A tél katonája
Amerika Kapitány: Az első bosszúálló
Marvel Kapitány
Superman visszatér
SupermanÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A Sötét Igazság Ligája: Apokoliszi háború című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával