A Shaolin 36 próbatétele film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A Shaolin 36 próbatétele című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Liu, a kedves cantoni fiatalember megszökik falujából, amikor arra csapást mérnek a brutális Manchu-k, és harcművészeti tanulmányokba kezd. Életét a harcművészet tökéletesítésére teszi fel és erőfeszítései révén ő lesz San Te, a legendás Shaolin szerzetes, aki a Manchukat is legyőzi.

Eredeti cím: 少林三十六房
Kategória: Akció Kaland
Eredeti nyelv: cn

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1978-02-02 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/11841
http://www.imdb.com/title/tt0078243

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 11.875
Produkciós irodák: Shaw Brothers

Ezek is érdekelhetnek
A sárkány közbelép
Kung Fu Panda 3.
DOA - Élve vagy halva
Tigris és sárkány
Karate tigris 3. - Extrakemény Kickboxer
Shaolin
A sárkány útja
A pofonok földje
Tomboló ököl
HősÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A Shaolin 36 próbatétele című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával