A Santana testvérek film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A Santana testvérek című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Két rendőr, két testvér. Az egyik az igazságosságért harcol, a másik a bosszúnak él. Lehet, hogy hamarabb megölik egymást, minthogy elfognák a rosszfiúkat.

Eredeti cím: Santana
Kategória: Akció
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2020-08-28 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/734309
http://www.imdb.com/title/tt11769162

Egyéb adat
Költségvetés: 2600000
Népszerűsége: 77.111
Produkciós irodák:

Ezek is érdekelhetnek
Dunkirk
A fegyvertelen katona
Szövetségesek
Rambo 2.
Zöld zóna
Memphis Belle
Sivatagi cápák
Harag
Midway
A holnap határaÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A Santana testvérek című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával