A majmok bolygója III. - A menekülés film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A majmok bolygója III. - A menekülés című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Az Itéletnap elől menekülve két intelligens majom-tudós, Cornelius (Roddy McDowall) és Zira (Kim Hunter) visszautazik az időben, hogy elmeneküljön a világméretű pusztulás elől. A mai Los Angelesbe érve pillanatok alatt a karhatalom fogságába kerülnek. Az állandó kihallgatások, tesztek és kísérletek testileg-lelkileg tönkreteszik a majmokat, és szökési kísérletük is kudarcba fullad. Egyetlen reményük Zira börtönben született és nevelkedett gyermeke, akinek sikerül megszöknie...

Eredeti cím: Escape from the Planet of the Apes
Kategória: Akció Sci-Fi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1971-05-20 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/1687
http://www.imdb.com/title/tt0067065

Egyéb adat
Költségvetés: 2500000
Népszerűsége: 14.143
Produkciós irodák: APJAC Productions
20th Century Fox
Ezek is érdekelhetnek
Mad Max - A harag útja
Mátrix - Újratöltve
Mátrix - Forradalmak
Dredd bíró
Babylon A.D.
A pusztító
Hülyék paradicsoma
A beavatott
Újraindítás
Az útvesztőÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A majmok bolygója III. - A menekülés című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2018

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával