A majmok bolygója IV. - A hódítás film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A majmok bolygója IV. - A hódítás című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Nem sokkal a beszélő majmok kivégzése után a gorillák és a csimpánzok rabszolgaként kénytelenek az emberek mellett szolgálni. Időközben felnőtt Zira és Cornelius gyermeke, aki egy cirkuszban talált menedéket. Ceasar (Roddy McDowall) kilétére azonban hamarosan fény derül, s veszélybe kerül az élete. Menekülés közben döbben rá, csak úgy maradhat életben, ha a fejlettebb intelligenciájú majmokat gazdáik ellen fordítja. A karizmatikus, emberi intelligenciával rendelkező Caesar a fellázított majmok seregével támadásba lendül az emberiség ellen.

Eredeti cím: Conquest of the Planet of the Apes
Kategória: Akció Sci-Fi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1972-06-29 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/1688
http://www.imdb.com/title/tt0068408

Egyéb adat
Költségvetés: 1700000
Népszerűsége: 7.240196
Produkciós irodák: APJAC Productions
20th Century Fox
Ezek is érdekelhetnek
Hülyék paradicsoma
Mad Max - A harag útja
A majmok bolygója: Forradalom
A beavatott
Az útvesztő
Szárnyas fejvadász 2049
Mátrix - Forradalmak
Mátrix - Újratöltve
Terminátor: Megváltás
Terminátor 2. - Az ítélet napjaÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A majmok bolygója IV. - A hódítás című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2018

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával