A Gyűrűk Ura: A király visszatér film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A Gyűrűk Ura: A király visszatér című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A király visszatérben, a Hobbitok azt a küldetést igyekeznek teljesiteni, hogy legyőzzék a gonosz varázslót Sauront. Frodó, unokaöccse Zsákos Bilbó, megesküszik, hogy elpusztítsa még akkor is, ha ez neki a saját életébe kerül is.Aragon, aki tudja nem lesz képes, hogy elkerülje a végzetes találkozást Sauronnal,maga igyekszik a rettegett földjére,de nem nyugszanak a gonosz hatalmak...

Eredeti cím: The Return of the King
Kategória: Animációs Fantasy Kaland
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1980-05-11 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/1361
http://www.imdb.com/title/tt0079802

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 15.43
Produkciós irodák: Rankin/Bass Productions

Ezek is érdekelhetnek
A hobbit: Smaug pusztasága
A hobbit: Az öt sereg csatája
A hobbit: Váratlan utazás
A Gyűrűk Ura: A király visszatér
A Gyűrűk Ura: A két torony
A Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége
A Gyűrűk Ura
A hobbit
Mi a manó
Warcraft: A kezdetekÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A Gyűrűk Ura: A király visszatér című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával