A Gyűrűk Ura: A két torony film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A Gyűrűk Ura: A két torony című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A gonosz ereje egyre nő, mert szövetséget kötött a két torony: Szauron vára Barad-dúr, és Szarumán, az áruló mágus erődje, Orthanc. Frodó és hű barátja, Samu Mordor földje felé tart, hogy a tűzbe hajítsa terhét, ám egy újabb veszéllyel kell szembenézniük - felbukkan Gollam, aki magának követeli a gyűrűt. Eközben a szövetség még élő tagjai a Kósza vezetésével újabb harcokba keverednek. Rohan lovasai mellett küzdenek és különös szövetségesekre lelnek, az Entekre. Árnyék vetül a világra. A Sötét Úr hadseregei Gondor felé vonulnak. Kezdetét veszi a háború.

Eredeti cím: The Lord of the Rings: The Two Towers
Kategória: Kaland Fantasy Akció
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2002-12-18 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/121
http://www.imdb.com/title/tt0167261

Egyéb adat
Költségvetés: 79000000
Népszerűsége: 61.491
Produkciós irodák: New Line Cinema
WingNut Films
The Saul Zaentz CompanyEzek is érdekelhetnek
A Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége
A Gyűrűk Ura: A király visszatér
Halálos ítélet
A visszatérő
13 óra: Bengázi titkos katonái
A 13. harcos
Az idegen
Végveszélyben
Katonák voltunk
Válogatott gyilkosokÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A Gyűrűk Ura: A két torony című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával