A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Nem akartak ilyenek lenni. Három srác és egy lány egy kozmikus baleset következményeképpen mégis átalakult: egyikük nyúlik, mint a gumi, a másik kőből van, a harmadik láthatatlanná tud válni, a negyediknek engedelmeskedik a tűz. Mivel kigyógyulni nem lehet belőlük, igyekeznek a legjobban hasznosítani új képességeiket. A jót szolgálják a gonosz ellen. Ezúttal a galaxison túlról érkezett ellenséggel kell leszámolniuk. Az Ezüst Utazó megfoghatatlanul gyors és felfoghatatlanul kegyetlen: bejárja a Földet és mindenütt káosz meg szenvedés jár a nyomában. És négy fantasztikus képességű szuperhős. Ha megértik az Ezüst Utazó titkát, talán még régi ellenségüket, Dr. Doomot is könnyebb lesz legyőzniük

Eredeti cím: Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer
Kategória: Kaland Fantasy Akció Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2007-06-13 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/1979
http://www.imdb.com/title/tt0486576

Egyéb adat
Költségvetés: 130000000
Népszerűsége: 23.126
Produkciós irodák: 1492 Pictures
Dune Entertainment
Bernd Eichinger Productions
20th Century Fox
Constantin Film

Ezek is érdekelhetnek
Fantasztikus Négyes
A hihetetlen Hulk
A galaxis őrzői vol. 2.
Bosszúállók: Végtelen háború
Pókember 2.
Hulk
Penge
Rendel: Sötét bosszú
A sötét Igazság Ligája
Az Igazság Ligája: Az új küldetésÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával