A Birodalom visszavág film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A A Birodalom visszavág című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A felkelők maréknyi csapata a hó borította Hoth bolygó földalatti támaszpontján rejtőzködik. A szondák azonban felfedik a rejtekhelyet, és hamarosan birodalmi lépegetők lepik el a bolygót. Han Solo, Chewbacca és Leia a megbízhatatlan Lando Calrissian segítségét kérik. Nem is sejtik, hogy a birodalom rettegett ura, Darth Vader már várja őket nem kis meglepetést tartogatva Han számára. Luke Skywalker a Dagobah rendszerben az utolsó és legnagyobb Jedit, Yodát keresi, hogy felkészülhessen a végső összecsapásra az Erő sötét oldalával.

Eredeti cím: The Empire Strikes Back
Kategória: Kaland Akció Sci-Fi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1980-05-20 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/1891
http://www.imdb.com/title/tt0080684

Egyéb adat
Költségvetés: 18000000
Népszerűsége: 30.81
Produkciós irodák: Lucasfilm Ltd.
20th Century Fox
Ezek is érdekelhetnek
A Jedi visszatér
Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet
Star Wars: Az ébredő Erő
Csillagok háborúja
Star Wars: Az utolsó Jedik
Utazók
A nyolcadik utas: a Halál
Csillagközi invázió
A dolog
Galaxy Quest - Galaktitkos küldetésÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) A Birodalom visszavág című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával