22 lövés film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A 22 lövés című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Marseille. Maffia. Revans. Az elmúlt három évben már visszavonultan, békésen él a hírhedt gengszter, Charly Mattei (Jean Reno). Végleg feladta törvényen kívüli életét, mindene a családja, felesége és két gyermeke, nekik szenteli életét. Azonban egy hideg téli reggelen minden megváltozik. Szörnyű mészárlás vár rá, hagyják meghalni Marseille régi kikötőjének parkolóházában, 22 golyóval a testében. Esélye az életre nulla, de ő mégis kitart, túléli. Halhatatlan. És hogy ezután mi következik? És mindehhez mi köze régi gyerekkori barátjának? A filmet a marseille-i maffia világának egy 1977-es igaz története inspirálta.

Eredeti cím: L'Immortel
Kategória: Dráma Bűnügyi Thriller
Eredeti nyelv: fr

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2010-03-23 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/37645
http://www.imdb.com/title/tt1167638

Egyéb adat
Költségvetés: 24000000
Népszerűsége: 16.811
Produkciós irodák: EuropaCorp
TF1 Films Production
Ezek is érdekelhetnek
Köpök a sírodra 3: Enyém a bosszú
A visszatérő
Halálos ítélet
A védelmező 2.
Carrie
Shaft
Nagymenők
Az emberi százlábú 2
Wind River - Gyilkos nyomon
Szemekbe zárt titkokÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) 22 lövés című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával