007 - Őfelsége titkosszolgálatában film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A 007 - Őfelsége titkosszolgálatában című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Tracy Darcy, egy maffiavezér lánya öngyilkosságot akar elkövetni, mikor Bond megmenti őt. A papa, hogy megóvja lányát, megkéri a 007-es ügynököt, hogy vegye el Tracyt feleségül, cserébe pedig informáciokkal szolgálna Ernst Blofeldről, Bond régi nagy ellenségéről. Az ügy azonban bonyolódik, mert időközben kiderül, hogy Ernst egy halálos vírussal probálja meg elpusztítani az emberiséget, Bond pedig beleszeret a lányba...

Eredeti cím: On Her Majesty's Secret Service
Kategória: Kaland Akció Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1969-12-12 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/668
http://www.imdb.com/title/tt0064757

Egyéb adat
Költségvetés: 6500000
Népszerűsége: 19.425
Produkciós irodák: United Artists
Eon Productions
Danjaq
Metro-Goldwyn-Mayer


Ezek is érdekelhetnek
007 - A kém, aki szeretett engem
007 - Csak kétszer élsz
007 - Az aranypisztolyos férfi
007 - Élni és halni hagyni
007 - Szigorúan bizalmas
007 - Halálvágta
007 - Dr. No
007 - Oroszországból szeretettel
A barátságos óriás
A 23-as számÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) 007 - Őfelsége titkosszolgálatában című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával