007 - Szigorúan bizalmas film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A 007 - Szigorúan bizalmas című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A britek egyik hajója elsüllyed a görög szigetek mellett. A hajóval együtt a tengersírba merül egy szupertitkos eszköz, az ATAC is, amelyet szívesen megkaparintanának az oroszok is, ami nem csoda, hiszen ez a konzol rejti azt a titkos kódot, amely a brit tengeralattjárók rakétáit irányítja. Nem is tétlenkednek sokáig a KGB emberei: mire Bond a helyszínre érkezik, már társai is akadnak, akik szintén az ATAC megszerzésén munkálkodnak. A 007-esnek ezúttal a szokottnál is elszántabb hölgykísérője akad: egy lány, aki bosszút akar állni szülei gyilkosain. Közös kalandos útjuk az Égei-tenger mélyétől a görög hegyvidékek csúcsáig vezet és a rengeteg életveszélyes akció közepette szinte alig akad idejük egymásra. Szinte...

Eredeti cím: For Your Eyes Only
Kategória: Kaland Akció Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1981-06-23 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/699
http://www.imdb.com/title/tt0082398

Egyéb adat
Költségvetés: 28000000
Népszerűsége: 17.836
Produkciós irodák: United Artists
Eon Productions
DanjaqEzek is érdekelhetnek
007 - A kém, aki szeretett engem
007 - A holnap markában
007 - Az aranypisztolyos férfi
007 - Oroszországból szeretettel
007 - Őfelsége titkosszolgálatában
007 - Halálvágta
007 - Csak kétszer élsz
Eastern Promises - Gyilkos ígéretek
Eddie, a sas
007 - Halálos rémületbenÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) 007 - Szigorúan bizalmas című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával