007 - Csak kétszer élsz film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A 007 - Csak kétszer élsz című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A legendás 007-es ügynök ezúttal különös üggyel és különös ellenféllel találja szemben magát. A látszólag minden hájjal megkent Blofeld egy kialudt vulkán mélyén rendezte be főhadiszállását, innen irányítja bombabiztos konspirációját. Egy rejtélyes űrhajó teljes legénységével együtt elragad egy Föld körül keringő űrállomást. Az eset több, mint gyanús. A szuperhatalmak nem tudják mire vélni a történteket, ezért felkészülnek a harmadik világháborúra. Ebben a helyzetben csupán egy ember segíthet: James Bond.

Eredeti cím: You Only Live Twice
Kategória: Akció Thriller Kaland
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1967-06-13 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/667
http://www.imdb.com/title/tt0062512

Egyéb adat
Költségvetés: 9500000
Népszerűsége: 25.739
Produkciós irodák: Eon Productions
United Artists
Danjaq
Metro-Goldwyn-Mayer
Toho Company, Ltd.

Ezek is érdekelhetnek
007 - Oroszországból szeretettel
007 - A kém, aki szeretett engem
007 - Az aranypisztolyos férfi
007 - Őfelsége titkosszolgálatában
A barátságos óriás
007 - Halálos rémületben
Sokkal több mint testőr
007 - Élni és halni hagyni
007 - Szigorúan bizalmas
007 - Dr. NoÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) 007 - Csak kétszer élsz című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával