007 - Az aranypisztolyos férfi film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A 007 - Az aranypisztolyos férfi című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A brit titkosszolgálat büszkesége végre stílusban is méltó ellenféllel áll szemben. Scaramanga elegáns, kimért és profi gyilkos. Bond Hongkong, Thaiföld és Kína egzotikus tájain nyomoz egy titokzatos napenergiával működő fegyver után és hamar eljut Scaramanga szigetére is, ahol az aranypisztolyos férfi már régóta készül arra, hogy szembeszálljon a legendás 007-es ügynökkel. A szigeten egy őrült elmével kiagyalt, tükrökkel és csapdákkal teli labirintus vár Bondra - no és Scaramanga, aki úgy gondolja, ezúttal is elég lesz csupán egyetlen arany pisztolygolyó, hogy megszabaduljon a nagy ellenféltől.A film Ian Fleming utolsó, befejezetlen Bond-regénye alapján készült!

Eredeti cím: The Man with the Golden Gun
Kategória: Kaland Akció Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1974-12-01 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/682
http://www.imdb.com/title/tt0071807

Egyéb adat
Költségvetés: 7000000
Népszerűsége: 18.911
Produkciós irodák: United Artists
Eon Productions
DanjaqEzek is érdekelhetnek
007 - Csak kétszer élsz
007 - Oroszországból szeretettel
Elhárítók
007 - Őfelsége titkosszolgálatában
Sokkal több mint testőr
Rendőrsztori 3.
A mestergyilkos
007 - Szigorúan bizalmas
007 - Élni és halni hagyni
A nemzet aranya: Titkok könyveÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) 007 - Az aranypisztolyos férfi című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával