007 - A holnap markában film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A 007 - A holnap markában című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Valaki egymás torkának akarja ugrasztani a világ nagyhatalmait. A nyomok Elliott Carver-hez, a nagy befolyású sajtómogulhoz vezetnek, aki hatalmas médiabirodalma segítségével könnyedén manipulál bárkit. Ha Carver-en múlik, az egész világon úrrá lesz a káosz. Itt csakis egyvalaki csinálhat rendet. Bond, James Bond. Bond először Carver szexis feleségét, - korábbi barátnőjét - Parist próbálja megkörnyékezni, majd egyesíti erőit Wai Linnel, a lélegzetelállítóan gyönyörű kínai ügynöknővel.

Eredeti cím: Tomorrow Never Dies
Kategória: Kaland Akció Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1997-12-11 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/714
http://www.imdb.com/title/tt0120347

Egyéb adat
Költségvetés: 110000000
Népszerűsége: 28.16
Produkciós irodák: Eon Productions

Ezek is érdekelhetnek
007 - Dr. No
Mission: Impossible - Utóhatás
007 - Halálos rémületben
007 - Csak kétszer élsz
007 - Az aranypisztolyos férfi
007 - A kém, aki szeretett engem
007 - Szigorúan bizalmas
007 - Oroszországból szeretettel
007 - Élni és halni hagyni
Démonok között 2.Értesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) 007 - A holnap markában című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2019

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával